Categories
My Links

(function(d) { var po = d.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = t
BANER
Генерална

« ŠTA SVE SPADA U SPAM | GOOGLE ADSENSE »

DOBRO ZAPAMTITE
ilijailic | 12 Август, 2015 16:29


1. Zarada internetom zahteva vreme.Nemojte očekivati uspeh preko noći. Trebaće da proteknu meseci pre nego budu vidljivi prvi mali rezultati, a Vi ne smete da dozvolite da Vas obuzme negativno raspoloženje jer je to siguran put u neuspeh.

2. Budite uporni.Nestrpljivost i frustriranost čekanjem na rezultate su osnovni razlog neuspeha velike većine koja ustvari ne dozvoli sebi ni šansu da uspe jer odustane pre nego realno i može bilo šta zaraditi.

3. Postavite sebi cilj.Odredite koliko je to novca koliko želite da zaradite ovim poslom, ali na samom početku budite realni, neka to bude nešto ostvarivo, a posle kada taj cilj bude ostvaren lako ćete sebi postaviti neki veći.

4.Odredite realan vremenski okvir.Smatram da je godina dana minimum vremena koji morate ostaviti online biznisu da bi mogao početi davati prave rezultate, a da neke pozitivne pomake možete očekivati nakon 4 ili 6 meseci.

 

5. Utvrdite budžet.U skladu sa svojim mogućnostima odredite koliko ste spremni na mesečnom nivou uložiti u svoj posao na internetu i držite se toga jer je zaista lako pogrešiti, i posebno na internetu, sav novac nerezonski potrošiti.

6. Verujte u uspeh.Nastavite da radite na Vašem sajtu ili blogu, unapređujte ga, dorađujte, posetiocima će se svideti to što vide i vremenom će ih biti sve više, a sa njima će doći i sve više onih koji će hteti da linkuju ka Vašem sajtu jer im je interesantan i koristan. Sve to vodi boljoj pozicioniranosti sajta na pretraživačima, a sve to opet, boljoj zaradi internetom.

7. Zarada će neminovno doći.Na početku ćete se radovati svakom dolaru, proveravati i više puta dnevno ima li kakvih promena i dožiljavati i sitne pobede i višednevna razočarenja, da bi to sve na kraju preraslo u rutinu jer znate da zarada pristiže, a Vi jednom nedeljno izdajete nalog da se novac prebaci na Vaš račun. 

 #
Add Comment
Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме