Categories
My Links

(function(d) { var po = d.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = t
BANER
Генерална

« PROMOCIJA SAJTA ILI BLOGAseo | TRASIRANJE USPEHA »

PLAĆENA OPTIMIZACIJA I PROMOCIJA
ilijailic | 12 Август, 2015 16:41
PLAĆENA OPTIMIZACIJA I PROMOCIJA

Ukoliko zaista planirate ovaj posao ozbiljno i na duge staze (a samo tada ima i smisla) uvideće te da je optimizacija i promocija veoma zahtevan posao. Stoga nije na odmet da Vam preporučim i profesionalnu optimizaciju, odnosno angažovanje pojedinaca ili firmi koje se bave upravo ovim poslom, a koji će Vam uštedeti i vreme i novac jer mogu u znatno kraćem roku da na najbolji mogući način odrade sve prethodno navedene poslove (a i neke druge koji su baš usko specijalizovani i profesionalno orjentisani, a tiču se pre svega njihovog izuzetnog poznavanje ove materije), odnosno da Vas dobro pozicioniraju na pretraživačima, pri čemu naknada koju im plaćate za ovaj posao je zaista mala i ostaje u okviru onih, na početku pomenutih, niskih i prihvatljivih troškova ulaganja. Potražite u svom okruženju firme koje se bave računarskom opremom, internetom ili web dizajnom i raspitajte se imaju li i koliko naplaćuju ovakve usluge, a možete i preko interneta angažovati jednu od najboljih firmi iz ove oblasti, SubmitEdge. 

SubmitEdge, mada relativno mlada firma,osnovana 2006.godine, slovi za jednu od najboljih u sferi optimizacje sajtova danas u svetu. Ona svojim korisnicima obezbeđuje profesionalnu uslugu popularizacije i povećanja posećenosti njihovih sajtova kroz obezbeđenje brojnih kvalitetnih linkova kao i distribuciju članaka relevantnih za predmetni sajt u brojne vodeće direktorijume u cilju što boljeg pozicioniranja sajta.
Saznajte više i koristite njihove usluge: Posebna priča je plaćeno promovisanje Vašeg sajta ili bloga kroz Google AdWords jer je to danas najbolji način, da uz ulaganja koja su za svakog više nego prihvatljiva, podignete posećenost Vaših stranica. Google je zajedno sa svojim partnerima danas vodeći svetski pretraživač, posebno kada se radi o pretragama ljudi koji kupuju preko interneta, pa najveći deo svojih prihoda upravo ostvaruje kroz reklamiranje drugih internet stranica na svojim stranicama za pretragu. Sistem se zasniva na pay-per-click metodi gde Vi plaćate ovakvu promociju samo kada neko klikne na link ka Vašem sajtu ili blogu koji se prikazuje u posebnom odeljku koji se pojavljuje prilikom izlistavanja rezultata pretrage kako na Google pretraživaču tako i na svim njegovim partnerskim sajtovima kroz program GoogleAdSense, pri čemu ovo pojavljivanje nije nasumično već je povezano sa tematikom Vašeg sajta ili bloga u odnosu na tematiku pretrage. Ono što ovaj sistem promocije zaista čini sjajnim je jednostavna registracija u kojoj Vi samostalno određujete relevantne ključne reči za Vaš sajt ili blog i takođe samostalno određujete maksimalni iznos koji ste voljni platiti za ovakvu promociju po svakom pojedničanom kliku. Prema vlastitom nahođenju i raspoloživim sredstvima Vi uplaćujete iznos koji će se trošiti kroz Google AdWords oglašavanje, a istovremeno kroz brzinu kojom se ovaj iznos troši možete pratiti i koliki je efekat ovakvog reklamiranja odnosno upoređivati uložena sredstva sa ostvarenim prometom.

Saznajte više i koristite njihove usluge: 

Google AdWords 

Poznavanjem tematike optimizacije i promocije uz prethodno trasirani put uspeha Vi možete pristupiti kreiranju vlastitog sajta ili bloga koji će Vam generisati zaradu, a što je i cilj teme zarada internetom.

 #
Add Comment
Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме