Categories
My Links

(function(d) { var po = d.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = t
BANER
Генерална

« Posao na internetu | IZBOR DOMENA »

ZAMKA BESPLATNOG HOSTINGA
ilijailic | 12 Август, 2015 16:57

zamka
 
Na internetu se mogu pronaći brojni serveri koji će Vam ponuditi besplatan hosting. Nemojte bacati pod noge svoj i kredibilitet svog posla odabirom hosting provajdera koji nema potrebni nivo kvaliteta usluge.

Zbog zaista smešno niske cene vrhunskog hostinga (nekoliko dolara mesečno) na kojem pokušavate da uštedite, a uz to da umanjujete šanse za uspeh odbijajući korisnike užasno dugim i nepopularnim domenom (koristite domen koji nije u Vašem vlasništvu i na njega dodajete nastavak koji vodi do Vaše web stranice), banerima vlasnika besplatnog hostinga koji reklamira ono šta on hoće, a to često nema nikakve veze sa Vašim sajtom, te sporim učitavanjem stranica što je najčešći razlog da potencijalni korisnik odustane od ulaska na Vašu stranicu. 


Na ovo treba dodati i rizik po sopstveno zdravlje uzrokovano nervozom kada ustanovite da ne postoji podrška klijentima kada imate problem sa sajtom, da Vam je raspoloživi prostor ograničen i da na takvom sajtu nemožete smestiti sve ono što Vam je neophodno da bi Vaš posao bio uspešan. 


Zaključak je jednostavan, platite svoj domen i hosting servis, jer su oboje relativno jeftini i usmeravaju Vas od početka da Vaš posao radite na pravi način, jer cena jednog slobodnog domena i cena za hosting servis upravo vrede onoliko koliko ste ih platili.

 #
Add Comment
Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме