Categories
My Links

(function(d) { var po = d.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = t
BANER
Генерална
ČIME SE NE BAVIMO
ilijailic | 12 Август, 2015 17:21


Verujem da ste i Vi (poput mene) u potrazi za zaradom na netu prvo naišli na blještave sajtove koji promovišu HYIP fondove ili FOREX tržište i kao takvi nude mogućnost ili nerealno brzog bogaćenja ili zaista velikog bogaćenja ali uz izuzetno visok nivo rizika. Ko god Vam kaže da tu nema rizika, ili Vas laže ili je i on sam u zabludi. Ovi sajtovi koriste internet odnosno već pomenute reklamne tehnike (o njima ćemo posebno govoriti u samom kursu) u enormnim količinama te se stoga i lako pronalaze ali oni nisu predmet našeg kursa, jer oni zaradu generišu u drugim poslovnim sferama, i u preko 90% slučajeva mogu se svrstati u kategoriju prevara. 
Zarada na Internetu - cime se ne bavimo
Odmah za njima ćete naići na, ništa manje, blještave sajtove koji Vam nude „čarobne formule zarade“ gde Vam je navodno u par desetina strana sažeto sve što Vam treba da se obogatite u narednih mesec-dva i što je „najlepše“ sve to i nije tako skupo. Neću da kažem da u tim priručnicima nema i dobrih stvari, da se uvek ne nađe i nešto što vredi, ali samo pod uslovom da imate viška novca koji možete potrošiti na kolekciju ovih internet priručnika. Možda je neko i uspeo ali je mnogo više onih koji su ostali razočarani kada su postali svesni da nepostoji “čarobna formula zarade“ kojom će se preko noći obogatiti na internetu. 

Onda ste svakako naišli na sajtove koji nude mogućnost zarade bez ulaganja i poverovali da je to ono pravo za Vas.Ma kako ovo izgledalo privlačno,ipak moramo biti realni, apsolutna većina ovih poslova je, takođe, iz kategorije prevara, a to lako prepoznajete kroz nerealno velike zarade koje Vam se nude.Čak i kada nađete, u moru ovakvih sajtova, one koji zaista i plaćaju morate biti svesni da je put do zarade mukotrpan i da i takvi sajtovi lako i brzo mogu skliznuti u sveru apsolutne većine iz ove oblasti odnosno u sferu scam sajtova. 

I ČIME SE BAVIMO

Na kraju, dolazimo do onoga o čemu u stvari i pričamo na ovom kursu. Dolazimo do priče o Affiliate marketingu i Google AdSense-u kao najrasprostranjenijim i najpopularnijim načinima zarade na internetu upravo iz razloga što od samog kreatora sajta ili bloga, odnosno njegove posvećenosti, odlučnosti, spremnosti da ulaže u sebe, u svoje znanje i svoj sajt, motivisanosti, kreativnosti, originalnosti, kao i strpljenja zavisi uspeh, odnosno ostvarenje njegovih želja kroz postizanje zacrtanog cilja. 

Zarada na Internetu - cime se bavimo

Iskreno verujem da svaki čovek može svoje snove i želje pretvoriti u stvarnost, da neko ko je jasno zacrtao svoj cilj, ko je ispunjen pozitivnom energijom, motivisan željom za uspehom i odlučan da zacrtano pretvori u stvarnost nikada ne može omanuti na putu uspeha i da je stoga svaki cilj koji čovek postavi pred sobom ostvarljiv.

Iz tog razloga Vas pozivam da za trenutak zastanete,setite se svojih snova i želja i da jasno zacrtate svoj cilj, da sakupite svu pozitivnu energiju u sebi i motivišete se tako da čvrsto odlučite da ćete uspeti u ostvarivanju zacrtanog cilja jer već u sledećem koraku počinjete konkretno da ostvarujete Vaš zacrtani cilj!
 
 
 

 #
«Претходни   1 2 3 4 5 6 7 ... 41 42 43  Следећи»